29 juni och 8 personer. med grovt dalmål.



stockholmaniac. ett bortgift bengtssonsläkte. en mycket grön lund. gräddpasta. tokskratt. tack.


(hur länge kan ett blött hår vara instängt i en handduk innan det ramlar av nu för tiden? svaret offentliggörs nog snart.)

imorgon:
kärlek och fred. peas and löv. pussar och kramar. the kooks och miike snow. snubblingar och felspringningar. kladdmat äten med fingarna och söndertrampade skor. jag fnissade när jag läste dalatrafiks lilla reklamruta i dd. "the kooks, the hives, the ark, the dalatrafik." det kunde varit den utlösande faktorn för ett halvtimmesskratt, om någon bara varit i närheten. :D ingen var det, och ingen är det nu. ensamhet + sömn kan nog bara vara till min fördel nu, för om ett halvt dygn börjar årets socialaste och mest sömnbefriade halvvecka på hela året för mig. sweet. sweep. sweet.



jag ser ett problem, mr jay-z.





skisser för sommaren:


på midnattsslaget om tre dagar kommer kent sticka hål på mitt egna personliga lilla tårcelibat som jag levt runt i. jag känner och lovar och svär att det kommer rinna droppformat saltvatten ända ner till marken, en egen liten privat ö att stå på omgiven av ett tårhav stort nog att rymma tre blåvalar och en ålandsfärja. minst. först skratten, sen dom där glädjetårarna. det kommer bli det finaste på hela sommaren. sommarnatt och sommarkent: kom gör ett hål i min kevlarsjäl.




alternativet till att skrika det från en bergstopp:





TAKE A STEP AND COME OUT IN THE SUN


jag mår så löjligt bra nu. jag mår så löjligt sommarbra att jag vill samla hela världen i en masskram. KOM OCH KRAMAS. :D





everytime i see you, the baby starts to kick SUPERHARD


det känns helt 2009 att vara hemma och blogga på sommarlovet. dock så är det 2010, och med andra ord helt okej att inte vara hemma och blogga på sommarlovet. jag har tältat sydväst om vilse-i-pannkakan och norr om ingenstans en natt med emelie, tom och munken. jag var rädd, men det var roligt. :D hmmm. jag har inte sett en enda vm-match. landsförräderi! igår var vi i vikbyn. det var roligt. jag utsattes för ett volleybollattentat och blev smashad i ansiktet. i övrigt kunglig match, tjejlaget (jag, emt, linn, sofie, bulle) vann storslaget. typ. förutom ett gäng glada människor så fanns där även ett hungrigt sällskap myggor. det var fan extremt. vi rullade till hemköp och köpte myggspiraler, sen satt vi och gungade lojt till toto och gyllene tider på en något rökig balkong. kändes sommarlovigt upp över öronen, och det högg till av glädjespratt i magen. äntligen är vi mitt i juni, och som vi förtjänat det. :)


imorgon åker jag och min kattskatt till den kungliga huvudstaden. och ack så kunglig (eller prinsesslig) den kommer vara just imorgon också!. jag kan med glädje avslöja att kronprinsessan gifter sig!!! (för er som har missat victoria&daniel-mazarinerna på ica, aftonbladets vill-du-gifta-dig-med-mig?-affischerna i varje busskur i hela landet eller radio/tv/tidnings-bröllops-specialerna som har pågått i ett halvår nu.) poängen börjar bli förstådd nu. kronprinsessan gifter sig. k. nej. men. det blir fint liv. :D vi ska åka myståg, hoppas på fint väder, ha fjantpicknick i en park, trängas bland (förhoppningsvis) överlyckliga och kärlekskranka folkmassor, ta kort på turistiga saker, och sen råkar peter vara där också. ett rent sammanträffande. jag som bara ville dit för att vifta med flaggor för prinsessan...... LIKSOM. ehe ehe ehe. :D

men. ja. jag måste packa saker, packa lätt för vi ska orka bära runt det hela dagen i the s to the t to the h to the l to the m. går ju säkert.. asbra. fast, jag har släpat snowboardbag där en gång. efter det klarar man allt. nu laddar jag mobil + ipod (din med katte, älska mig! den är här förresten, visste du det?!) medan jag väntar på att min bror från samma mor kommer hem till sitt hem så jag kan hämta mitt paraply. mina läppar är knallröda och pannan stramar, kan solen-bakom-moln-solningen igår ha gett oanade resultat perhappps? :D

nu kan jag inte sluta skriva. tandställningsköttsår. BUUURNIN' LIKE FIRE. lite körkortspress. "man vill ha det, men man vill inte ta det." citat och copyright: bella!




liiiiite arrangerad bild, som dock precis visar hur det kändes på insidan, när solen gick upp över falun framåt morgontimmarna, när vi väntat på skjutsen hem sedan minuterna runt tolvslaget. den här bilden väcker så mycket aggressiva känslor i mig. :D falukalas-10, bilderna som ger misär ett ansikte.




I GOT TWO STRONG ARMS


man vet att det är tidig juni när: majoriteten av alla nyligen utbytta profilbilder på facebook består av människor med "det-här-händer-bara-en-gång-i-livet-leendet", toppade med en studentmössa på sned.








hedemora bestod under aftonen av dränkta, men ack så nöjda katter i olika format. det sköts en asti i spöregn, någon kanske upplevde en första fylla, någon annan sprang barfota i nyklipptdoftande gräs, det kramades och pussades i ostoppbara mängder, flaskor kraschades och mitt i allt så går elina in och gör the riddle till officiell spsp2-låt/skolavslutning 2010-låt. när vi tar studenten, lovar jag er dyrt och heligt att kunna varje ord. :D



near a tree by a river
there's a hole in the ground
where an old man of aran
goes around and around






THIS IS WHY....





...I DON'T NEED FEATHERS TO FLY.

:*



alltså. kära H&M's påsdesigner, varför?







i'm helpless without your warming smile


The Perishers - Come Out Of The Shade +-x%





SOUL VACATION, på en fredag









FANCY RESTAURANT!







kan det vara så att den här pirriga, lyckliga och mysiga atmosfären runt balen gör att allaalla kort verkligen blir dödsfina, utan att de ens försöker? det måste vara så. vidare så är jag dödsstolt över finaste lisa som gjorde stilfull entré och inte ens snubblade i trappen, BRA kompis! :D


krigsärrad med marsipanchoklad, muchas gracias!




habe92 och kada26 cyklade till statoil ikväll, för att inhandla "telia 100 kronor, tack!"
och en rulle mentos. först kraschade jag in i hennes bakdäck, sen fastnade jag med foten
i framhjulet och flög åt helvete. alla tiders skrattfest, pa-pa-pa-party everyday liksom. nu har habbiz
lite ont i sin fot, men......... n-n-n-ow that don't kill me, can only make me stronger. wooo. en kraschad
fot idag kommer innebära evigt liv imorgon? :D helt kanye westigt. jag måste hitta tillbaka till
kanye westandet! när vi flög från madrid lyssnade jag på robocop, love lockdown och heartless
blandat med ca 10 låtar till som fick plats i den magnifika lilla mp3n jag hade lyckats komma över
inför resan. det var storslaget, och ganska tjatigt efter sådär trekvart! då visste jag inte så mycket,
men det gör jag inte nu heller. summan av kardemumman är ett kärleksfullt godnatt (haha nä.)
till bloggvärlden ifrån mig. mennnnnn, fina avslut är inte min kopp of te, sommarskolematte imorgon,
falukalas på lördag, match på söndag. mest spännande blir att ta sig hem med buss/tåg på en
dag som är både söndag och nationaldag. win for the winners, jag fixar backup-planen. :D





Summer time, no juice
Big family, small house, no rooms

They like oh god, why you go so hard?
Look what he's been through
He deserves an applause



hell to the yeah to the sandy cohen


två prov som krävde minst vg + geografi-inlämning. helvetes-torsdagen, check.



jag tittade på gamla bilder, och den kändes lite rätt i tiden. fast kanske inte texten ändå. :D igår var det bal och det var sol och spontanleenden och orättvist snygga klänningar på orättvist snygga människor. det blev många 'aw' och 'oj' och 'MEN FLYTTA JAG MÅSTE TA KORT JOHANNA'  och sånt där baligt. kände ett visst sting av längtan krypa fram och leta sig ut i kroppn min. lite pirr i magen och förväntningar höga som world trade center (innan 11/9 då hähä. fast nu har de väl kanske redan byggt upp det igen, och det sitter någon överambitiös googlare därute som kollar upp det, och suckar överlägset. JA KAN BJU PÅ DEN JA.)  idag var det tramsträning, fotbollskarriären går raka vägen åt gamla tiders kamp mot det seriösa. kände mig som oduglig, och som en äkta u-lagare när bo.b fick förklara för tredje gången. roliga livet på en pinne, hiiih. :D nyss åkte pitis med tågis, och jag ska minsann gå till ica och ordna så jag kan kasta mig huvudstupa in i sms-världen igen. hörde på tal om det nyss en välbekant ton bortifrån sängen, måste kollas upp vem som vill något snarastttt!

näe, men vafan. bloggambitions, are already starting to fade.


justice


man ska inte överanalysera. men fan vad svårt att låta bli.


echo echo echo!


älskar även när man hittar en finurlig liten knapp som leder till samma hemsida fast på svenska. kärlek till hemside-människorna där ute. ni förstår även oss mänskliga.


SUMMERTIME


hatar: företag som gör sina hemsidor på engelska och tror att man ska fatta.

älskar: katt, peter och jag på brännande het studsmatta med jordgubbar och viktlöksbröd under tokblå sommarhimmel och sol som bara öser ner värme, glädje och lite svidande röda ryggar på oss. c'est la vie.





RSS 2.0